Trei şcoli târgoviştene, reabilitate cu fonduri europene. Două finalizate, o investiție în lucru

Publicitate

Într-un amplu proces de extindere și reabilitare, lucrările la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” avansează în ritm rapid!

Unitatea  este a treia școală gimnazială din Târgoviște care este refăcută și extinsă în cadrul actualului program european de finanțare, alături de Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială “Matei Basarab” (proiecte finalizate), cu precizarea că toate unitățile de învățământ sunt în atenția administrației municipale care caută soluții de finanțare pentru cele care mai au încă nevoie de intervenții.

Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” face obiectul unui amplu proiect de extindere, reabilitare, modernizare și echipare, în cadrul unei investiții în valoare totală de 22.487.266,06 lei, sursa de finanțare fiind asigurată, aşa cum am spus, de fondurile europene.

În baza proiectului, se realizează următoarele intervenții:

Reabilitarea integrală a corpului de clădire  (înlocuire tâmplărie; Refacerea instalației electrice; Înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; Anvelopare; Finisaje interioare si exterioare; Modernizare grupuri sanitare; Sistem de supraveghere video; Sistem de comunicare audio);.

Reabilitarea sălii de sport  (supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică; Anvelopare; Înlocuire tâmplărie) ;

Construire sală de festivități și corp administrativ;

Amenajarea curții ai a bazei sportive (asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip.

Unitatea de învățământ va beneficia si de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sală de mese, dotări sală de sport, dotări cabinete școlare.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!