Trei medalii de bronz pentru sportivii de la CS Târgoviște, la Campionatul Național de Karate Interstiluri

Publicitate

Sportivii de la CS Târgoviște au făcut de mai multe ori cunoștință cu podiumul de premiere la Campionatul Național de Karate Interstiluri pentru minicadeți, cadeți, juniori, U21 și seniori, găzduit de Sala Sporturilor “Traian” din Râmnicu Vâlcea, la sfârșitul săptămânii trecute.

După o serie de evoluții bune, sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au reușit să cucerească trei medalii de bronz la puternica întrecere, în probele de kata și kumite.

La individual, în posesia bronzului au intrat Ana Maria Hura-Tudor (kumite – cat. 54 kg) și Alexandru Vede (kumite  – cat. +70 kg). Ambii sportivi au reușit să urce pe podium în cadrul concursurilor dedicate cadeților.

În schimb, în proba de kata, medalia de bronz a fost adjudecată de echipa de senioare a clubului nostru, alcătuită din Lorelley Andrei, Ana Maria Bălan și Ștefania Huiu.

Aproape de podium, pe locul 5, au terminat Lorelley Andrei (junioare kumite –cat. 54 kg), Vlăduț Mocanu (juniori kumite – cat. +76 kg), Răzvan Stanciu (juniori – kata) și Mihnea Ilie (cadeți kata și kumite – cat +70 kg) .

În lupta pentru medalii au reintrat (repasaj) și alți karateka de la clubul nostru, care la final au încheiat competiția pe locul 7. Sportivii noștri care au terminat pe acest loc au fost juniorii Andreea Geana și Robert Vasilică, dar și cadeții Ștefania Huiu și Alexandru Munteanu, toți la proba de kumite.

Secția de karate a Clubului Sportiv Târgoviște a participat la ediția din acest an a Campionatului Național de Interstiluri cu un lot format din 13 sportivi, care au luat parte în 16 probe individuale și una pe echipe.

La competiția găzduită de orașul Râmnicu Vâlcea au luat parte aproximativ 590 de sportivi, care au reprezentat 68 de cluburi din țară.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!