Trei echipe din Târgoviște la Campionatul Național de Robotică. Pasiune și fair-play la cel mai înalt nivel de competiție din România

Publicitate

Uitați-vă la chipurile lor și nu mai este nevoie de cuvinte!

Trei zile de emoție intensă, competiție, adrenalină și fair-play la București, unde se întâlnesc tinerii pasionați de robotică, viitorii ingineri de inteligență artificială din România și din lume!

Este vorba despre First Tech Challenge – Campionatul național de robotică, ce se desfășoară în aceste zile la Sala Polivalentă din București, o competiție strânsă între cele mai bune și performante echipe de tineri roboticieni din țară.

Trei zile cu 119 meciuri programate, trei zile în care copiii – pasionați de tehnologie, IT și viitor – sunt pur și simplu transpuși într-o lume high tech, în care își pun de ani buni, sub îndrumarea unor dascăli pasionați și cu ajutorul părinților și colegilor susținători – toată priceperea și pasiunea lor pentru ”mașinăriile” viitorului.

Care viitor, iată, pare că se transpune de fapt în prezent.

Municipiul Târgoviște este reprezentat de echipele de elită Phantom Robotics și Under Construction (Colegiul Național Constantin Carabella) și Skyline (Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu).

Binecunoscute urmăritorilor târgovișteni, naționali și internaționali, echipele de robotică din municipiul nostru participă astfel, cu pasiune și seriozitate, la ceea ce este cunoscută ca fiind cea mai mare competiție de robotică din Europa.

Merită amintiti că elevii dâmbovițeni sunt în topul echipelor de robotică din România.

Succes tuturor și, cel mai important, deja o participare înseamnă un imens câștig!

Uitați-vă doar la chipurile lor din fotografiile alăturate ca să înțelegeți cum arată pasiunea în imagini.

Sursa FOTO: FIRST Tech Challenge Romania

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!