Trei din trei! Chindia Târgoviște, invincibilă cu Toni Petrea pe banca tehnică. Victorie și cu FC U Craiova

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Târgoviște
Publicitate

Treabă excelentă pentru Toni Petrea pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște! Cu acest tehnician la timonă, formația dâmbovițeană a devenit de nerecunoscut. Dintr-o echipă care era ciuca bătăilor, Chindia a ajuns o adevărată sperietoare pentru orice adversar care îi iese în cale. În această seară, roș-albaștrii au dat o nouă lovitură și au ajuns la a treia victorie consecutivă.

Într-o deplasare infernală, Chindia și-a arătat încă o dată superioritatea și a învins cu 1-0 pe FC U Craiova, o formație cu pretenții la play-off. Pressing-ul sufocat al dâmbovițenilor încă din startul partidei a dat roade pe tabela de marcaj. Cu 26 de minute înainte de finalul întâlnirii, Chindia a dat lovitura de grație adversarului prin Popadiuc, care a fructificat pasa perfectă oferită de Daniel Popa.

După al doilea succes consecutiv în campionat, Chindia a părăsit ultimul loc al clasamentului, predând ștafetă de „lanternă” lui CS Mioveni, formație pe care o va înfrunta etapa viitoare în Superligă, la Ploiești.

Cu 9 puncte acumulate, dâmbovițenii au urcat pe locul 15 în clasament.

FC U Craiova – Chindia Târgoviște  0-1 (0-0)

Marcatotor: Popadiuc (64).

Craiova: Popa – Negru (46 Enache), Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Van Durmen (74 Marquet) – Baeten (63 Sidibe), Bauza, Chițu (46 Bahassa) – Ganea (63 Ibrahimi). Antrenor: Marius Croitoru.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu (68 Chamed) – Passaglia, Vorobjovas – Neguț, Popadiuc (87 Cherchez), Șerban (68 Ioniță) – D. Popa (80 Grubac). Antrenor: Toni Petrea.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!