Trei dâmbovițeni, cercetați după ce au furat scule și unelte electrice dintr-o societate comercială

Publicitate

Trei bărbați  din Dâmbovița sunt cercetați de oamenii legii pentru furt calificat. Aceștia au intrat pe mâinile polițiștilor după ce au sustras mai multe scule și unelte electrice dintr-o societate comercială. Răufăcătorii au fost surprinși de polițiștii din Răcari în momentul în care încercau să părăsească incinta societății. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate.

“În cursul serii de 5 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați de către un bărbat, angajat al unei societăți comerciale cu privire la faptul că trei persoane au pătruns în incinta societății comerciale și au sustras mai multe bunuri.

În scurt timp de la momentul sesizării, polițiștii i-au surprins pe cei trei bărbați în timp ce încercau să părăsească incinta societății comerciale, având asupra lor mai multe scule și unelte electrice.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate.

Față de aceștia, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!