Trei camionagii s-au luat la bătaie în urma unui accident mortal provocat de șicanare în trafic. Cum s-a produs tragedia

Publicitate

Un accident mortal cumplit a avut loc pe Drumul European 70, între Alexandria și Vitănești, în urma căruia o persoană, pasager într-o dubă, și-a pierdut viața. Tragicul eveniment rutier s-a produs după o șicanare în trafic, și au fost implicate două TIR-uri, conduse de tată și fiu, și o dubă, în care se aflau, de asemenea, tată și fiu, după cum notează libertatea.ro

Din câte se pare, cele două TIR-uri se aflau în fața dubei, iar șoferul autoutilitarei i-ar fi cerut tiristului din față să-l lase să depășească, moment în care ar fi fost înjurat și chiar amenințat că va fi scos de pe șosea, după cum a povestit acesta. Într-un final, conducătorul dubei a reușit să depășească, intrând între cele două TIR-uri, moment în care șoferul primului TIR (fiu) ar fi frânat intenționat. Duba a fost astfel strivită între cele două TIR-uri, find izbită din spate de cel de-al doilea TIR (tată), în urma impactului pasagerul dubei, tată șoferului, a fost ucis. Când a realizat că tatăl său și-a piedut viața, șoferul dubei a sărit să-i bată pe cei doi tiriști, polițiștii ajunși la fața locului reușind cu greu să îl potolească, a mai notat libertatea.ro.

Șoferul celui de-al doilea TIR spune însă că șicanarea ar fi fost pornită chiar de șoferul dubei, care l-ar fi înjurat pentru că nu l-a lăsat să-l depășească.

Vinovat ar putea fi chiar șoferul dubei, care ar fi încercat să depășească cele două TIR-uri și pentru că din sens opus venea o mașină, a încercat să se reîncadreze între cele două TIR-uri, moment în care s-a produs accindetul rutier.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!