Trei bărbați din Moreni, cercetați pentru operațiuni bancare ilegale

Publicitate

Ionuț Parghel

Trei morenari, cu vârste cuprinse între 27 și 52 de ani, sunt cercetați  după ce la sfârșitul anului trecut au folosit un card bancar pierdut de proprietar. Aceștia au făcut achiziții de produse cu cardul găsit până au lăsat contul gol.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au documetat activitatea infracțională a celor trei bărbați, bănuiți de operațiuni bancare ilegale. Se pare că prejudiciul ar fi de 900 de lei.

“La data de 3 februarie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale, sprijiniți de efective de la Poliția Municipiului Moreni, au documentat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 52 de ani, toți din Moreni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic și tentativă la aceste fapte.

Bărbații sunt cercetați întrucât, în ziua de 26 decembrie a anului trecut, ar fi achiziționat mai multe produse pe care le-ar fi achitat cu cardul bancar pierdut de un bărbat din Moreni. Prejudiciul cauzat este estimat la 900 de lei.

Activitatea infracțională a fost întreruptă doar în momentul cheltuirii fondurilor existente. În prezent, bănuiții sunt cercetați în stare de libertate”.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!