Trei bărbați din Dâmbovița, arestați preventiv pentru violență în familie, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Publicitate

Polițiștii din orașul Găești au arestat preventiv pentru 30 de zile, pe parcursul zilelor de joi și vineri, trei bărbați pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 24 decembrie 2021, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea unei persoane pe care ar fi agresat-o în zona capului cu un obiect tăietor-despicător.

De asemenea, la data de 24 decembrie 2021, un bărbat, de 34 de ani, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat cu un obiect ascuțit-tăietor bărbatul în vârstă de 49 de ani.

Totodată, cea de-a treia persoană, în vârstă de 43 de ani, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat cu un baston telescopic același bărbat.

“La data de 14 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de doi bărbați a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Totodată pe parcursul zilei de vineri, judecătorii au admis propunerea organelor de cercetare penală, iar față de o altă persoană a fost dispusă dispusă măsura arestării preventive.

Pentru administrarea de probe în cauză, la data de 13 aprilie, polițiști au descins la domiciliile celor trei persoane.

Notă: Facem precizarea că în cazul prezentat, efectuarea urmării penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!