Tratament cu împachetare Capsula SlimActive la Salonul Avenue Dee din Târgoviște

Publicitate

Salonul Avenue Dee din Târgoviște vă invită să beneficiați de tratamente de întreținere corporală, tehnici de relaxare, servicii de endermologie, electrostimulare, împachetări, cosmetică și altele. Încă de la deschidere, Avenue Dee și-a propus să facă totul pentru a vă aduce starea de bine și pentru a vă simți mai frumoase, mai relaxate și mai răsfățate.

Avenue Dee este un salon modern, dotat cu echipamente și tehnologie de ultimă generație, ce oferă o diversitate de servicii și programe special concepute pentru dumneavoastră, pentru a vă sprijini în drumul către relaxare și frumusețe.

Începând din această săptămână, Salonul Avenue Dee vă propune metoda de slăbit cu capsula infraroșu SlimActive, care este ideală pentru remodelare corporală.

Persoanele care vor să scape de kilogramele în plus și pentru cele care vor să aibă un mai mare control asupra proprii greutăți pot apela la Capsula cu infraroșu SlimActive. Datorită căldurii pătrunzătoare și în profunzime generate de raze infraroșii este activat procesul de lipoliză (arderea grăsimilor). Se ard aproximativ 750 de calorii în doar 30 de minute de tratament cu raze infraroșii.

Terapiile capsulei cu infraroșu SlimActive:

-Saună uscată: elimină problemele de respirație cauzate de sauna clasică. Oferă toate beneficiile căldurii într-o atmosferă cu umiditate redusă și atent controlată;

-Saună cu Infraroșu: raze infraroșii –non-agresive și non-invazive pentru organism, penetrează țesutul în profunzime, atingând straturile de adipocite și reducându-le acestora volumul. Rezultat: remodelare corporală și tratare celulită; dispare aspectul de “coajă de portocală”;

-Vibromasaj: Remodelare corporală prin vibromasaj: terapie somatic astfel efectuată astfel efectuată îmbunătățește radical circulația sanguină și limfatică prin eliberarea activatorilor tisulari și accelerarea masajului asupra structurii musculare și a țesuturilor moi.

-Cromoterapie: un complex sistem de cromoterapie, folosește culori și energia lor în scopuri terapeutice;

-Ventilație la nivel facial: asigură un plus de confort. Oferă o adiere blândă de aer răcoros la nivelul feței, relaxând pacientul.

Beneficii:

-eliminarea celulitei și a aspectului capitonat al pielii;

-topirea grăsimilor localizate;

-reducerea considerabilă a greutății corporale;

-stimularea eliberării de serotonină (hormonal fericirii);

-îmbunătățirea circulației limfo-venoase;

-Realizarea unui excelent drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului;

Împreună cu alte aparate de remodelare corporală ca accelera procesul de slăbire/luptă împotriva celulitei.

Serviciile oferite de Avenue Dee sunt situate la un nivel calitativ înalt, prin implicarea și pregătirea membrilor echipei salonului. Prin urmare, Avenue Dee vă întâmpină cu sfaturi de specialitate utile și pentru a vă consulta în continuu în ceea ce privește cele mai noi tratamente și tehnici în domeniu.

Salonul Avenue Dee, fără doar și poate, este colțul tău de relaxare!

Salonul se află pe Calea Domnească, nr 191, din Târgoviște. Pentru programări și evaluări gratuite puteți apela numărul de telefon 0760 263 282.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!