Transportul public în Târgoviște va fi modernizat în scurt timp. Cele 28 de autobuze hybrid vor fi puse în circulație în această lună

Modernizarea transportului public în municipiului Târgoviște va fi modernizat în scurt timp. În această lună, toate autobuzele Mercedes-Benz Citaro Hybrid vor fi puse în circulație, pe raza orașului.

Conform autorităților municipale, toate cele 28 de mijloace de transport au ajuns în curtea operatorului de transport. Ultimele patru au ajuns la pe 29 martie.

“Toate cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, destinate Primăriei Municipiului Târgoviște, sunt în curtea operatorului de transport, ultimele 4 bucăți ajungând în cursul zilei de ieri.

Autobuzele sunt echipate cu:

– Senzori numărare călători;

– Sistem informare călători audio-video in/out bus – panouri LED;

– LCD – 21.5″;

– Sistem CCTv interior bus + video exterior – 4 camere interioare si 2 camere exterioare;

– Sistem comunicare audio-video sofer-calatori;

– Computer de bord;

– Echipament de vanzare bilete – instalat în bus, la șofer, cu opțiune de validare;

– Validator dual;

– Modul comunicații autobuz-CAN;

– Terminal controlori;

– Automat de reîncărcare bilete (instalat in autobuz);

– Sistem integrat de gestiune si diagnosticare electronica;

În afara dotărilor mai sus menționate, în contextul pandemiei, de remarcat este faptul că autobuzele sunt dotate și cu un filtru cu funcție antivirală pentru risc mic de infecție, de natură să prevină răspândirea COVID-19 în mijloacele de transport în comun.

În luna aprilie, toate cele 28 de autobuze vor fi puse în circulație”, a precizat pe Facebook primarul orașului Târgoviște Cristian Stan.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!