Transport și bilete gratuite pentru suporterii Chindiei Târgoviște la meciul tur cu Concordia Chiajna, de la baraj! Anunțul făcut de oficialii clubului dâmbovițean

279

Veste excelentă pentru suporterii Chindiei Târgoviște, înaintea primului duel cu Concordia Chiajna, din cadrul barajului de menținere în Liga 1! Oficialii clubului dâmbovițean au anunțat, astăzi, printr-un comunicat de presă că vor pune la dispoziția fanilor roș-albaștri 250 de bilete gratuite, care vor fi distribuite la intrarea în sectorul oaspeților de la stadionul „Concordia”.

Totodată, conducerea Chindiei va pune la dispoziție suporterilor și un autocar de 50 de locuri pentru transportul la arena din Chiajna, care va fi tot gratuit.

Înscrierile pentru locurile din autocar se fac la sediul clubului, aflat pe Calea Domnească, nr. 216, sau online, pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean la https://www.facebook.com/chindiaoficial .

“AFC Chindia Târgoviște vine în sprijinul fanilor care vor să susțină echipa la manșa tur a barajului cu Concordia Chiajna:

Transportul la meciul de sâmbătă va fi gratuit, cu un autocar de 50 de locuri, înscrierile făcându-se la sediul clubului, Calea Domnească nr. 216, sau online, pe pagina noastră de Facebook.

Suporterii noștri vor avea la dispoziție 250 de bilete gratuite, care vor fi distribuite la intrarea în sectorul oaspeților. Avem rugămintea ca toți fanii echipei noastre, și cei care vor veni cu autocarul și cei care vor face deplasarea individual, să se grupeze în zona sectorului oaspeților, pentru o cât mai bună organizare.

Vă așteptăm la Chiajna! Continuăm împreună în Liga I!”, se arată într-un comunicat al clubului târgoviștean.

Primul meci dintre Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște este programat sâmbătă, 21 mai, pe terenul ilfovenilor, de la ora 15.30.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!