Transport ilegal de lemn, oprit la Târgoviște. Polițiștii au confiscat peste cinci metri cubi de material lemnos și l-au amendat pe șoferul unui autocamion

Publicitate

Ionuț Parghel

Polițiștii din Târgoviște au confiscat vineri, în urma unei acțiuni de verificare a transportatorilor organizată în vechea cetate de scaun a Țării Românești, peste cinci metri cubi de material lemnos.

Lemnul era încărcat într-un autocamion, condus de un bărbat. Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat.

“La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii de ordine publică de la Poliția Municipiului Târgoviște au oprit în trafic, pentru control, un autocamion condus de un bărbat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta transporta material lemnos, iar cantitatea de 5,34 m³  de lemn de foc, de esență fag, nu corespundea cu avizul de însoțire a mărfii.

Bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Materialul lemnos a fost confiscat și lăsat în custodia unui ocol silvic”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!