Tragedie la Vulcana Băi! Femeie de 70 de ani moartă într-un incendiu după ce casa a fost făcută scrum. GALERIE FOTO

Publicitate

O femeie în vârstă de 70 de ani, din București, și-a pierdut viața, miercuri de dimineață, într-un incediu care i-a distrus casa de vacanță din localitatea Vulcana Băi.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii din Pucioasa și Fieni, dar femeia nu a mai putut fi salvată. Aceasta a fost găsită carbonizată.

Victima a fost preluată de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Dâmbovița.

“În aceast dimineață, pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați, prin apel 112, despre producerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Vulcana Băi, deplasându-se imediat la locul evenimentului cu 3 autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD.

Se pare că incendiul a fost observat și anunțat târziu de către vecinii din zonă, salvatorii găsind incendiul generalizat la întreaga construcție (casă duplex, P+1 și mansardă).

Incendiul a fost localizat, iar în prezent pompierii acționează pentru înlăturarea efectelor acestuia.

A fost o intervenție dificilă, de durată, din cauza temperaturii foarte ridicate degajate și a sarcinii termice mari, locuința având pereții interiori și planșeele confecționate din lemn (care s-au prăbușit în timpul incendiului), în interiorul acesteia existând și mult material combustibil (mobilier și o cantitate impresionantă de cărți).

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 70 ani, găsită decedată (carbonizată) în interiorul locuinței.
Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!