Tragedie la Cojasca! Un bărbat de 32 de ani a murit după ce a fost surprins sub un mal de pământ

Publicitate

Un muncitor de 32 de ani a murit, luni după-amiază, în localitatea Cojasca, după ce a fost surprins sub un mal de pământ, în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din comună.

După o intervenție contracronometru, pompierii dâmbovițeni au reușit să extragă victima din șanț, după care au predat-o echipajului de ambulanță SAJ Dâmbovița. Imediat, reprezentanții acestuia au început manevrele de resuscitare, dar totul s-a dovedit a fi în van.

“Astăzi, în jurul orei 15:00, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați în comuna Cojasca pentru salvarea unei persoane surprinse sub un mal de pământ în timp ce efectua lucrări la o rețea de canalizare.
Imediat, la locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de intervenție de la Garda Cornești (cu o autospecială de intervenție), care a acționat pentru extragerea victimei la suprafață.

Victima (bărbat de 32 ani) a fost scoasă de pompieri (în stare de inconștiență) și predată echipajului de ambulanță SAJ, sosit la fața locului.

Din nefericire, aceasta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!