Tragedie în localitatea Fierbinți! Un fost profesor de limba și literatura română a fost găsit mort în urma unui incendiu care i-a cuprins casa

Publicitate

Ionuț Parghel        

Tragedie în localitatea Fierbinți! Un fost profesor de limba și literatura română din comuna Șelaru,  în vârstă de 75 de ani, a fost găsit mort în propria casă de pompierii chemați să stingă incendiul izbucnit în locuință. De asemenea, Liviu Marinescu era pensionar, dar în același timp și consilier local, aflat la al treilea mandat.

Potrivit unui comunicat ISU Dâmbovița, joi de dimineață, în jurul orei 02.00, pompierii de la Garda de Intervenție Vișina au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs într-o locuință din localitatea Fierbinți, comuna Șelaru.

Pentru lichidarea focului s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă (două de la Garda Vișina și una de la Detașamentul Găești), la fața locului deplasându-se și un echipaj SMURD, de la Garda Vișina.

Din nefericire, pompierii au găsit în holul locuinței o victimă, un bărbat în vârstă de 75 de ani, decedat (carbonizat).

Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum deteriorat.

Flăcările au distrus acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, piese de mobilier, materiale textile, elemente de tâmplărie, obiecte de uz gospodăresc și aparatură electroscaniscă din interiorul locuinței.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!