Tragedie în Fieni, în urma unui incendiu! O femeie de 72 de ani a decedat după ce s-a intoxicat cu fum

Un caz tragic a avut, duminică după-amiază, în orașul Fieni, din județul Dâmbovița. O femeie, în vârstă de 76 de ani a murit după ce s-a intoxicat cu fum în urma unui incendiu, izbucnit în locuința în care domicilia. Potrivit ISU Dâmbovița, incendiul ar fi izbucnit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, lângă materiale combustibile.

“În această după-amiază, pompierii de la Garda Fieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuințe din orașul Fieni.

Sosiți la locul evenimentului, salvatorii au găsit o victimă intoxicată cu fum (femeie 76 ani), în stop cardiorespirator.

Paramedicii SMURD i-au acordat imediat asistență medicală de urgență, fiind predată apoi echipajului de ambulanță SAJ, care i-a efectuat manevrele de resuscitare. Din nefericire, cu toate eforturile depuse pentru a o readuce la viață, victima a fost declarată decedată.

Incendiul a fost lichidat rapid de către pompieri, împiedicând extinderea flăcărilor la restul locuinței.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, lângă materiale combustibile, a fost cauza probabilă a producerii incendiului”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!