Tragedie în Dâmbovița. Un bătrân a murit ars de viu în propria casă

Publicitate

Un bărbat din satul Rățești, comuna Crângurile, a fost găsit carbonizat în propria casă, după un incendiu violent. Potrivit ISU Dâmbovița, evenimentul tragic a a avut loc duminică seara, când flăcările puternice au izbucnit la locuința bătrânului de 85 de ani.

Cauza incendiului a fost o sobă lăsată nesupravegheată, din care a căzut jar direct pe materiale combustibile, aflate pe podea. Pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Găești.

“Ieri, 22 februarie, în jurul orei 22.00, pompierii Detașamentului Găești au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu la o locuință din comuna Crângurile (satul Rățești).

La sosirea  forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei și într-un dormitor al acestuia, existând riscul extinderii și la o gospodărie învecinată, la o altă locuință și anexe, care au fost protejate și salvate din calea flăcărilor.

Din nefericire, proprietarul, în vârstă de 85 de ani, a fost găsit decedat (carbonizat) în interiorul locuinței.

În urma producerii evenimentului au ars: acoperișul și podul casei pe o suprafață de cca. 80 mp, piese de mobilier, elemente de tâmplărie, materiale textile și obiecte de uz casnic și gospodăresc.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unei sobe lăsată nesupravegheată, din care a căzut jar direct pe podea, pe materiale combustibile (textile)”, reiese dintr-o informare ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!