Tragedie în Dâmbovița! Bărbatul surprins sub o autoutilitară a murit

Foto: Arhivă
Publicitate

Tragedie, joi de dimineață, în satul Picior de Munte, comuna Dragodana! Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a fost surprins sub o autoutilitară și-a pierdut viața.

La fața locului, mai mulți salvatori de la Detașamentele Găești și Târgoviște au acționat pentru scoaterea victimei. În ciuda tuturor eforturilor, depuse de pompierii militari pentru eliberarea bărbatului, dar de către echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița, bărbatul a fost declarat mort.

„La fața locului, echipajele de intervenție au identificat o persoană surprinsă sub o autoutilitară inconștientă. În urma deplasării la fața locului a medicului, din nefericire, să-a constatat decesul persoanei”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

„În dimineața zilei de 7 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană este prinsă sub o autoutilitară.

În urma deplasării la fața locului, din primele verificări efectuate, s-a constatat că un bărbat de 60 de ani ar fi fost surprins sub o autoutilitară. Din nefericire, bărbatul a fost declarat mort”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!