Tragedie în București! Un motociclist a izbit de mașină un alt participat la trafic care circula cu trotineta! Care este explicația psihologului

Publicitate

O tragedie a avut loc în capitală, pe șoseaua Vitan- Bârzești. Un bărbat care circula pe o motocicletă a șicanat în trafic o altă persoană, care circula pe trotinetă electrică, i-a dat casca jos și chiar la izbit de o altă mașină, scrie Dcnews.ro.

Evenimentul a avut un sfârșit tragic. Deși la fața locului au ajuns imediat echipajele medicale, tânărul care circula pe trotinetă nu a mai putut fi salvat. A decedat din cauza unor leziuni foarte puternice pe care le-a suferit în momentul lovirii de vehicul. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri, fiind clasat ca agresiune, conform sursei citate.

Psihologul Radu Leca a vorbit despre acest caz, spunând că astfel de evenimente se vor mai repeta, din cauza unor frustrări care există în rândul populației și care sunt înmagazinate ani de zile:

“Sunt multe persoane care stau la STOP şi vor să fie în primul rând de maşini, să plece primii. Când un trotinetist îţi răpeşte ţie, frustrat şi agresiv fiind, locul 1, îl şicanezi, îl împingi şi se ajunge la un accident. E valabil şi pentru bătăile din trafic, dar şi pentru biciclişti. Ei pleacă uşor pe lângă maşini de la STOP, nu se mai uită în spate şi sunt acroşaţi de maşini. 

Incidentul de azi, din punctul meu de vedere, este doar un început dintr-un lanţ de incidente ce va mai fi prezent până se va reglementa foarte clar utilizarea de biciclete şi trotinete în trafic”, a explicat Radu Leca, potrivit Dcnews.ro. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!