Traficanți de droguri, care alimentau și elevi, săltați de mascați! Descinderi la persoane din Dâmbovița și Prahova

Publicitate

Descinderi de amploare, miercuri de dimineață, în județele Dâmbovița și Prahova, la traficanții de droguri! Oamenii au efectuat 10 percheziții în cele două județe. Descinderile au loc în cadrul unei anchete penale care vizează infracţiuni de trafic de droguri de risc şi mare risc, printre clienţii traficanţilor numărându-se elevi și unor școli.

,,La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, efectuează 10 percheziții domiciliare, în județele Prahova și Dâmbovița, într-o cauză  penală privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu și punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local ori a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că mai multe persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri, inclusiv către minori, elevi ai unor unități de învățământ, din municipiul Ploiești”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

De asemenea, una dintre persoanele cercetate ar fi organizat periodic, la domiciliul său, petreceri private, unde ar oferi invitaților (printre care și minori) pentru consum, diferite tipuri de droguri de risc și de mare risc.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” din Ploiești.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!