Tot mai rău! Încă o înfrângere pentru Flacăra Moreni

Sursă foto: Gheorghe Petrescu
Publicitate

Flacăra Moreni a devenit de nerecunoscut în campionat! “Lupii” lui Gabriel Paraschiv au cedat din nou în actuala ediție a Ligii a 3-a și au ajuns la a șasea înfrâgere. De această dată, pe teren propriu, galben-albaștrii au fost învinși de Astra II, cu scorul de 0-2, la capătul reușitelor semnate de Chipirliu (39-pen) și Vâlceanu (49).

În disputa cu “astralii” s-a văzut încă o dată picajul grupării de pe malul Cricovului, dar și lipsa de inspirație a morenarilor.  Eșecul înregistrat cu Astra II face din Flacăra să rămână în continuare “lanterna” roșie din C3. Etapa viitoare, în deplasare, echipa lui Paraschiv va da peste SC Popești Leordeni, o altă formație incomodă a seriei.

Flacăra Moreni – Astra II   0-2 (0-1)

Marcatori: Chipirliu (39-pen), Vâlceanu (49).

Flacăra: Sârbu – Parghel, Palamariu, Matei, Cernea – L. Plăcintă (73 B. Negrea), Roșciugă –  Drăgan (65 Ene), Tocan (59 Țânțaru), A. Negrea (73 Manea) – Neguț. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Astra II: Nedelcovici – Dobre, Popescu, Vârtej, Ioniță – Vâlceanu (86 Orosz), Pahonțu, Șerban (78 Paulian), Culda (80 Bănică) – Chipirliu (70 Gheorghe), Gavriliță. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!