Top 6 jucării de exterior perfecte pentru grădina ta din Dâmbovița! Tu ce surpriză îi pregătești celui mic?

58
Sursa foto: shutterstock.com, pinterest.com

Vremea frumoasă este mereu un motiv bun pentru a petrece cât mai mult timp liber în grădină. Razele soarelui te alintă când îți savurezi  cafeaua de dimineață, iar adierea serii îți ține companie în timp ce deguști un vin bun. Dacă te gândești la tot felul de variante pentru a-ți  amenaja spațiul verde, ține cont de faptul că și copiii au nevoie de un colț al lor. Asta, dacă vrei să te bucuri de puțină relaxare și să-i ții ocupați cât îți admiri florile și stai de vorbă cu prietenii!

Iată șase jucării de exterior potrivite pentru grădină și iubite de cei mici:

  • Leagăn 

Încă de la șapte sau opt luni, copiii pot fi dați în leagăn. Condiția principală este să stea foarte bine în șezut, pentru a nu-și solicita coloana. Alege un model cu protecție, potrivit bebelușilor, iar după ce micuțul crește, înlocuiește-l cu un balansoar clasic. Dacă ești priceput, poți încerca să construiești alături de cei mici un ansamblu de joacă. Sigur vor primi cu entuziasm propunerea ta!

  • Trambulina 

Dacă deja te gândești cu groază că patul tău nu mai rezistă la săriturile copiilor, trambulina te va scăpa de acest stres! Cel puțin, pe timp de vară. Trebuie să știi că există diferite modele, însă cele cu plasă de protecție sunt recomandate din punct de vedere al siguranței. Dacă vrei să alegi un astfel de produs, dă click aici și alege ceva potrivit în funcție de spațiul disponibil. 

 

  •  Căsuță de exterior 

 

Din plastic sau lemn, această mini casă poate fi un spațiu excelent de joacă pentru copilul sau nepotul tău.

Există și variante cu bucătărie exterioară, iar accesoriile, precum oale, farfurii, căni și multe altele obiecte sunt, de cele mai multe ori, incluse în prețul produsului. 

 

  • Castel gonflabil cu tobogan

 

Dacă vrei să amenajezi un spațiu de joacă special, care să atragă toți copiii vecinilor, castelul gonflabil este jucăria potrivită. Asigură-te doar că ai spațiu suficient. O astfel de achiziție îi va ține mult timp ocupați pe cei mici, mai ales în zilele călduroase, când pot arunca și puțină apă pe tobogan, pentru a face joaca mai distractivă!

 

  • Piscina gonflabilă

 

Deși nu este  chiar o jucărie, piscina reprezintă distracția numărul unu pe timp de vară. Ce poate fi mai amuzant decât o bălăceală bună sau o bătaie cu spumă? Dacă ai și copii mai mici, supraveghează-i atent, pentru că acest produs prezintă risc de înec. 

 

  • Lada cu nisip 

 

Această jucărie atrage foarte mult copiii și îi ține ocupați ore întregi. Fetițele gătesc zilnic și înalță castele de nisip pentru păpuși, iar băieții construiesc autostrăzi și fac întreceri cu mașinile. Asigură-te că juniorii nu stau foarte mult în soare și, dacă este posibil, optează pentru o ladă de nisip cu acoperiș.

Așadar, în funcție de spațiu și buget, amenajează un colț al copiilor în grădina ta, pentru a le oferi celor mici o bucurie care va dura toată vara! 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!