Toni Petrea, supărat după remiza cu FC Argeș. „Am crezut că s-a terminat luna cadourilor”

Foto: Arhivă
Publicitate

Chindia Târgoviște a început cu un semieșec meciurile oficiale din acest an. Pe stadionul din Ploiești, dâmbovițenii au terminat la egalitate, 1-1, disputa cu FC Argeș, ce a contat pentru etapa a 22-a a campionatului. Remiza înregistrată cu piteștenii a nemulțumit conducerea tehnică a Chindiei.

Antrenorul Toni Petrea și-ar fi dorit o victorie cu argeșenii după ocaziile mari irosite de elevii săi, mai ales în prima repriză. Totodată, erorile comise de defensiva sa l-au enervat la maximum pe tehnician. Acesta a considerat că elevii săi le-a făcut un cadou nesperat adversarului, în momentul când s-a restabilit echilibrul pe tabelă.

„Normal să fim supărați, după un meci pe care l-am controlat total. O primă repriză în care, dacă aveam 2-0 sau 3-0, nu cred că s-ar fi supărat nimeni. Am crezut că s-a terminat luna cadourilor, dar în repriza a doua, am mai făcut un cadou adversarilor, ca și cu Craiova.

Se întâmplă, lipsă de comunicare, lipsă de concentrare sau superficialitate. Important e să revenim cât mai repede, pentru că ne distanțăm de grupul de echipe care sunt în față.

Îmbucurător este jocul, atitudinea și îi felicit pe jucători, nu am ce să le reproșez, am creat o sumedenie de ocazii. Am suferit la finalizare, poate trebuie să mai lucrăm la asta, pentru că am pus accent pe alte aspecte”, a transmis Toni Petrea, la finalul întâlnirii cu FC Argeș, la Digi Sport. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!