Toni Petrea, după primul eșec din play-out: “Sunt îngrijorat pentru că nu reuşim să marcăm şi să adunăm puncte”

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Târgoviște
Publicitate

Situație tot mai complicată la Chindia Târgoviște! După 31 de meciuri disputate în actuala stagiune, echipa dâmbovițeană ocupă locul 13, cu doar 16 puncte. Poziționarea pe loc de baraj și jocul sub așteptări al roș-albaștrilor oferă mari bătăi de cap conducerii tehnice și suporterilor.

Sâmbătă, în prima etapă din play-out,  dâmbovițenii au cedat cu 0-1 împotriva lui FC Botoșani, după un gol primit în ultimele secvențe ale întâlnirii. Pierderea tuturor punctelor la Botoșani a nemulțumit staff-ul tehnic roș-albastru. Marea supărare al lui Toni Petrea este faptul că echipa sa e că nu reușește să marcheze și să adune puncte.

“Ei au marcat dintr-o fază pe care nu pot să o numesc ocazie. Sunt nemulţumit, pot să spun şi un pic îngrijorat pentru că nu reuşim să marcăm şi să adunăm puncte.

Trebuie să luptăm până la final.Asta e situaţia. O să luptăm până la final.

Sunt ceva probleme financiare, pe care nu pot să le ascund, jucătorii trebuie să intre pe teren şi să uite de aceste chestiuni. Nu am avut luciditate şi inspiraţie în faza de atac. Jucătorii şi-au dorit, dar atât am putut astăzi”, a precizat Toni Petrea, la finalul jocului cu Botoșani.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!