Toate școlile din Dâmbovița vor funcționa cu prezență fizică luni, 17 ianuarie! Numărul de îmbolnăviri, din această săptămână, în unitățile de învățământ

56

Luni, 17 ianuarie, toate unitățile de învățământ din Dâmbovița vor funcționa cu prezență fizică, anunță Inspectoratul Școlar Județean.

În conformitate cu prevederile ordinelor de miniștri în vigoare, la apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase/grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei/grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz. Măsura suspendării la nivelul clasei/grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ.

Preșcolarii/elevii carantinați și cei din grupele/clasele sau unitățile de învățământ preuniversitar/conexe care au cursurile cu prezență fizică suspendate continuă procesul de învățământ în sistem online.

Potrivit datelor furnizate de ISJ, în săptămâna recent încheiată 49 clase din școlile din județ (reprezentând 1289 de preșcolari/elevi) au avut activitatea fizică suspendată, 77 de copii fiind confirmați cu COVID-19 și 27 persoane din rândul dascălilor și al angajaților.

Situația actualizată zilnic a grupelor/claselor/unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ

http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!