Titu: Un bărbat a fost găsit rănit și inconștient într-un autoturism. A fost transportat de urgență cu un elicopter SMURD la un spital din București

Publicitate

Un bărbat din localitatea Costeștii Vale, în vârstă de 34 de ani, a fost transportat de urgență cu un elicopter SMURD, joi după-amiază, la un spital din București pentru îngrijiri și investigații medicale.

Acesta a fost găsit de polițiști într-o baltă de sânge, într-o mașină aflată pe raza orașului Titu. Din primele informații, reiese că bărbatul s-ar fi rănit la antebrațul stâng după ce ar fi lovit cu pumnul un geam de la o ușă.

“La data de 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului, se află un bărbat rănit și inconștient.

Echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului unde a identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Costești Vale.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că acesta s-ar fi rănit în zona antebrațului stâng după ce ar fi lovit cu pumnul un geam de la o ușă.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cadrul cercetărilor desfășurate să se stabilească cu exactitate toate împrejurările”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!