Titu: Mesajul primarului Traian Niculae la începutul noului an școlar

Publicitate

Ieri, 14 septembrie, a debutat un nou an școlar. Primarul orașului Titu, Traian Niculae, a transmis un mesaj cu ocazia acestui eveniment extrem de important.

“Dragi părinți, copii și cadre didactice,

După o perioadă grea, în care nu a fost posibilă desfășurarea cursurilor, astăzi școlile, liceele și grădinițele din Titu și-au redeschis porțile, în condiții de siguranță pentru toți participanții la actul educațional.

Am fost prezent, în această zi, în fiecare unitate de învățământ de pe raza orașului Titu, unde am avut discuții cu directorii acestora, cu o parte din cadrele didactice și din părinți. M-am bucurat să revăd copiii orașului nostru veseli și entuziasmați de reînceperea anului școlar, chiar dacă sunt nevoiți să respecte o serie de noi reguli pentru sănătatea lor și a dascălilor, îi înțeleg pe toți și sunt alături de ei, dar, din păcate, trăim vremuri care necesită aceste măsuri.

Pe această cale, vreau să vă asigur de tot sprijinul meu și al echipei mele, pentru toate școlile, liceele și grădinițele din orașul Titu. Știți că educația și condițiile din unitățile de învățământ au fost mereu priorități pentru mine și am asigurat tot ce a fost nevoie pentru ca învățământul din oraș să fie la cel mai înalt nivel. Fie că vorbim de proiecte de investiții din fonduri europene, de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală sau direct din bugetul local, am căutat mereu ca unitățile școlare din Titu să ofere un nivel educațional de calitate, iar rezultatele tuturor să fie pe măsura așteptărilor.

În contextul crizei pandemice, având în vedere prevederile OUG 144/2020, dorim achiziționarea de echipamente din domeniul tehnologiei informației, respectiv tablete pentru uz școlar cu acces la internet, precum și a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității în mediul online. Pentru aceasta, împreună cu unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza orașului Titu, lucrăm la întocmirea unui proiect pentru accesarea de fonduri externe nerambursabile.

Cu prilejul acestui nou început de drum, urez tuturor elevilor și preșcolarilor, părinților și cadrelor didactice mult succes, să fiți sănătoși și să aveți un an școlar plin de rezultate!

Cu deosebit respect,
Traian Niculae
Primarul Orașului Titu”.

Sursă foto: Gazeta de Titu 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!