Titlu apărat! Ilie Torcică, medaliat cu aur pentru al doilea an consecutiv la Campionatul Național de judo veterani

Publicitate

Comportare de zile mari pentru Ilie Torcică la ediția din acest an a Campionatului Național de Judo pentru veterani, găzduită de Sala “Conastantin Jude” din Timișoara, în perioada 8-9 octombrie.

Judocanul Clubului Sportiv Târgoviște a devenit campion al României la categoria 81 de kilograme – M6. În disputa pentru medalia de aur, sportivul târgoviștean l-a învins cu 10-0 pe Igor Brănilă, un judocan cu dublă cetățenie, româno-ucraineană.

Antrenorul secției de judo de la CS Târgoviște a devenit pentru al doilea an consecutiv campion al României, după ce în urmă cu un sezon, la aceeași competiție, în Poiana Brașov, a terminat tot pe prima treaptă a podiumului. De asemenea, în urmă cu doi ani, Ilie Torcică a cucerit argintul la competiția dedicată judocanilor veterani.

“Pot spune că mi-am apărat cu succes titlul de campion al României la Timișoara. A fost o competiție grea, dar în același timp și plăcută. Cel mai greu meci a fost în finală, dar până la urmă am reușit să-mi adjudec titlul național”, a declarat Ilie Torcică, pentru site-ul clubului târgoviștean.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!