Tineri din Dâmbovița, reținuți pentru furt de combustil

Publicitate

Trei tineri, din localitățile Runcu și Pietroșița, au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat. Aceștia au intrat într-o magazie a unei societăți comerciale din comuna Moroeni și ar fi furat, în noaptea de duminică spre luni, 130 de litri de combustibil și mai multe canistre. Prejudiciul estimat fiind de 2000 de lei.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, sub coordonarea procurorului de caz, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, trei bărbați, în vârstă de 20 și 23 de ani, din localitățile Runcu și Pietroșița, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că bănuiți în noaptea de 21 spre 22 martie a.c., ar fi pătruns într-o magazie a unei societăți comerciale cu punct de lucru în localitatea Moroeni, de unde ar fi sustras 130 de litri de combustibil și mai multe canistre, prejudiciul fiind estimat la 2000 de lei” , se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Pe parcursul acestei zilei de vineri, cei trei vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!