Tinerele care au furat urșii de pluș de pe terasa cofetăriei din Târgoviște au fost depistate de polițisti. Acestea sunt din Găești și Dragodana

Publicitate

Cele două tinere care au furat urșii de pluș de pe terasa Cofetăriei Gusto Giusto din Târgoviște au fost depistate de polițiștii din Dâmbovița.

Acestea sunt localitățile Găești și Dragodana și au până în 18 ani. Pe numele celor două tinere, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Pe de altă parte, făptașele au restituit urșii de pluș persoanei vătămate, tot în miez de noapte. Interesant este si faptul că tinerele au făcut poze cu “achizițiile”, iar apoi s-au mândrit cu acestea pe Facebook!

“La data de 29 octombrie a. c., polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Târgoviște s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariției în spațiul public a unor imagini, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras, de la o cofetărie de pe raza municipiului, doi urși de pluș.

Cei bănuiți de comiterea faptei au fost identificați, iar jucăriile au fost predate persoanei vătămate.

De asemenea, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-o informare IPJ  Dâmbivița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!