Tiberiu Căpușă, de la Chindia Târgoviște, în echipa ideală a etapei a 19-a din cadrul Ligii 1

Publicitate

Chindia Târgoviște a dat din nou un fotbalist în echipa etapei. De această dată, de la formația dâmbovițeană, Liga Profesionistă de Fotbal l-a inclus pe Tiberiu Căpușă în “11”-le ideal al rundei cu numărul 19 al Ligii 1.

Jucătorul adus la Târgoviște de la Viitorul Constanța și-a încununat prestația bună contra lui AFC Hermannstadt și cu primul gol pe prima scenă a fotbalului românesc. În disputa cu sibienii, jucătorul a marcat golul Chindiei în repriza a doua, când a restabilit egalitatea, în partida încheiată cu scorul de 1-1.

“Mai bun de la meci la meci! Fotbalistul, împrumutat de la Viitorul, a marcat primul său gol în CASA Liga 1 și este unul dintre cei mai spectaculoși fundași laterali ai competiție”, reprezintă motivația LPF pentru introducerea fotbalistului în echipa ideală a etapei.

Echipa ideală a etapei cu numărul 19:

  1. Popa ( Astra) – Căpușă (Chindia), E. da Silva (UTA), Puljic (Dinamo), B. David (Astra) – A. Popa (Academica), Deac (CFR Cluj), Anton (Dinamo), Budescu (Astra) – Safranko (Sepsi), Luckasen (Viitorul). Antrenor: Laszlo Balint (UTA).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!