Teroare pe un un teren de fotbal! Arbitru lovit fără milă! Ameninţări cu moartea! “A fost ca la război. Au dat cu el de pereți”

Publicitate

Teroare fără margini întâmpinată de arbitrul Mugurel Savu la meciul dintre Viitorul IL Caragiale – Unirea Ungureni (1-2), joc din cadrul eșalonului de elită al județului. “Fluierașul” din Târgoviște a trecut prin momente terifiante la finalul întâlnirii, după ce, doi jucători și mai mulți spectatori ai formației gazdă l-au snopit în bătăie în zona vestiarelor.

Arbitrul a fost lovit l-a finalul întâlnirii cu pumnii și picioarele spre uimirea tuturor celor prezenți la teren. Nervozitatea agresorilor a apărut în momentul când Ungureni a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Potrivit observatorului de meci, scenele văzute la sfârșitul meciului au fost unele de o violență excesivă. “Arbitrul a fost lovit rău. Nu trebuie să ascudem astfel de lucruri. A fost ca la război. Tensiuni au fost de la bun început, dar la golul de 2-1 pentru Ungureni spiritele au degenerat foarte mult. Doi jucători de la gazde au primit cartonașe roșii regulamentar. Unul pentru că i-a dat peste mână arbitrului și altul că a înjurat și a scuipat. În acel moment, pe teren au pătruns câțiva spectatori pe teren, dar au fost opriți de jucătorii și conducătorii echipei gazdă. El a fost lovit prima dată de jucătorii eliminați, iar apoi de mai mulți spectatori în zona vestiarelor. A dat în el fiecare cum a nimerit. Arbitrul a încasat destul și numai el știe cum a scăpat din acel meleu. La un moment dat și mie îmi era teamă că o iau pe coajă. Unul pe culoar, ca un mișel, i-a dat un pumn îngrozitor în cap, moment în care am crezut că arbitrul va cădea. Cum ușa la vestiare nu s-a deschis, acesta a mai fost bumbăcit și acolo de doi-trei huligani. Pot să spun că au dat cu el de pereți. Au fost câțiva oameni care au încercat să-i calmeze pe bătăuși, dar nu s-a putut acest lucru minute bune. În acea îmbulzeală a fost lovită și tușiera Andreea Bădoiu. Se pare că tatăl unui jucător eliminat striga neîncetat că el îi bate și îi omoară pe arbitrii. Au fost lovituri fără oprire, iar arbitrajul a fost de nota 20. Am arbitrat și eu în multe meciuri, am văzut și ceva scandaluri, împingeri, scuipături, bătăi pe terenul de fotbal, dar așa ceva nu am văzut niciodată! Mare păcat ce i s-a întâmplat acestui băiat, care e unul dintre cei mai buni arbitri ai județului”, ne-a declarat Dorel Popa. Se pare că după aceste incidente grave, Mugurel Savu (profesor de religie) a luat decizia a sta departe de arbitraj o perioadă.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!