Termen de înscriere prelungit și fără preselecție fizică la Festivalul Concurs Național ”Ion Dolănescu” de la Târgoviște

Publicitate

Prelungirea termenului de înscriere la Festivalul Concurs Național ”Ion Dolănescu”!

Din dorinţa de a da ocazia cât mai multor pasionaţi de folclor să participe la Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu”, ediția a VII-a, s-a luat decizia prelungirii termenului de înscriere. Aşadar, cei care doresc să participle pot trimite documentele necesare, conform noului regulament al festivalului, până la data de 25 august 2021, pe adresa de e-mail office@cjcd.ro.

Întrucât preselecția nu va mai avea loc fizic, la sediul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, concurenții vor trimite, pe aceeași adresă de e-mail, filmări cu piesele ce vor fi interpretate în concurs, până la data de 25 august 2021, împreună cu dovada achitării taxei de participare, conform noului regulament al festivalului.

Evaluarea materialelor filmate primite de la concurenți și preselecția se vor realiza în perioada 26-30 august 2021.

Rezultatele preselecției vor fi anunțate public luni, 30 august 2021, prin afișare pe site-ul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița www.cjcd.ro și pe pagina de Facebook.

Fiecare concurent va interpreta trei piese muzicale: una fără acompaniament (doină sau baladă) și două cu acompaniament orchestral – una din repertoriul tradiţional al zonei etno – folclorice pe care o reprezintă și una din repertoriul lui Ion Dolănescu.

Concursul se va desfăşura într-o singură etapă, în prima zi de festival, respectiv 23 septembrie 2021, începând cu ora 18:00, la Târgovişte, iar concertul de gală al laureaţilor va avea loc în ziua de 24 septembrie 2021.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!