Teribilism pe șosea: Un bărbat de 29 de ani fost prins conducând cu 164 de km/h în apropierea localității Pitaru

Publicitate

Un dâmbovițean, în vârstă de 29 de ani, s-a ales cu dosar penal din partea polițiștilor după ce comis mai multe infracțiuni în trafic.

În timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Județean 711,  în afara localității Pitaru, acesta a fost depistat de polițiști deplasându-se cu o viteză de 164 km/h. Mai mult de atât, bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și nu poseda nici permis de conducere.

“Un bărbat de 29 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 711, în afara localității Pitaru, cu viteza de 164 km/h.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că bărbatul posedă un permis de conducere provizoriu, emis de autoritățile din Marea Britanie, permisul nefiind valabil în afara teritoriului statului emitent.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!