Teren de fotbal inaugurat în comuna Potlogi

Publicitate

Bucurie imensă pentru microbiștii din comuna Potlogi! Astăzi, autoritățile din comună, alături de cele județene au inaugurat o bază sportivă în satul Pitaru. La scurt după inaugurare, noul teren de fotbal din comună a găzduit meciul dintre FC Potlogi și AS Corbii Mari, programat în turul 1 al Cupei României – faza județeană.

Disputa dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria celor de la Corbii Mari, cu scorul de 3-1.

La eveniment, pe lângă primarii comunelor Potlogi (Nicolae Catrina) și Corbii Mari (Ionuț Bănică) a fost prezent și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care l-a felicitat pe edilul din Potlogi pentru realizarea bazei sportive.

“Am inaugurat astăzi terenul de fotbal din satul Pitaru – comuna Potlogi. Alături de colegii mei consilieri județeni, dar și de primarii comunelor Potlogi și Corbii Mari, Nicolae Catrina și Ionuț Bănică, am asistat și la meciul inaugural desfășurat chiar între echipele celor două localități.

Îl felicit pe domnul primar pentru realizarea terenului, mai ales că urmează construirea unei săli de sport. În acest fel, comuna Potlogi va avea o adevărată baza sportivă, cu toate dotările necesare!”, a transmis Corneliu Ștefan pe pagina de Facebook.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!