Teren de baschet cu pistă de atletism și nocturnă, dat în folosință la Găești! Educația și sănătatea, priorități pentru primarul orașului

Publicitate

O nouă investiție finalizată în orașul Găești! Este vorba de un teren de baschet  cu pistă de atletism și nocturnă, realizat la Școala nr. 1.

Noul teren a fost inaugurat vineri seara de către reprezentanții administrației locale în prezența copiilor, părinților și a profesorilor. Costurile investiției au fost 450.000 de lei. Terenul va fi folosit în cursul zilei de elevi, iar seara de toți tinerii din oraș și numai care doresc să practice sportul în aer liber.

“În această seară am inaugurat, împreună cu copiii și părinții lor, terenul de baschet cu nocturnă de la Școala nr.1. Educația și sănătatea sunt o prioritate, atât pentru mine, cât și pentru consilierii PNL. Investițiile nu se vor opri aici!”, a transmis Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

Acesta este al treilea teren de sport cu nocturnă din orașul Găești, după cele de la Școala nr. 3 Radu cel Mare și din zona blocurilor ANL.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!