Tenismena Sorana Cîrstea, antrenamente în camera de hotel! Sportiva din Târgoviște se află în izolare la Melbourne

Publicitate

Ediția din acest an a Australian Open pare să nu fie deloc pe placul tenismenelor și a tenismenilor! O parte dintre ei nu au voie să se pregătească nici măcar un minut timp de 14 zile pe teren, pentru “vina” de a fi călătorit cu un avion pus la dispoziție de Federația Australiană de Tenis, dar în care s-a aflat și cineva depistat pozitiv.

O tenismenă care nu se poate antrena normal și care se află în izolare este târgovișteanca Sorana Cîrstea (30 ani, locul 72 WTA). Aflată la Melboune, dâmbovițeanca se vede nevoită să stea în izolare, fiindcă s-a aflat și ea în acel avion în care a fost descoperită o persoană cu coronavirus.

Cum nu se poate antrena deloc pe teren, Sorana s-a văzut nevoită să improvizeze anumite antrenamente în camera de hotel. Ea își exersează loviturile în locația unde se află cazată, în haine obișnuite. Mai mult de atât, autoritățile de acolo nu permit ca geanta cu echipament și vitamine să-i fie înmânată.

Astăzi, Sorana a postat pe Instagram cum se antrenează în camera sa de hotel: “Ziua 5 de izolare. Sau poate 6? Am pierdut șirul. Lucrez la loviturile chip and charge”. În condițiile existente, dâmbovițencei îi va fi foarte greu să se lupte de la egal la egal cu alte adversare care au dreptul la câte cinci de antrenament pe teren.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!