Tenis de masă | Darius Movileanu, pe primul loc cu echipa de minicadeți a României la turneul internațional “Olympic Hopes”

Publicitate

Turneul internațional de tenis de masă “Olympic Hopes” din Ungaria a fost unul pe placul târgovișteanului Darius Movileanu (12 ani). Tenismenul dâmbovițean a reușit cu echipa României de minicadeți să termine pe primul loc puternicul concurs care a ajuns la a treia ediție.

Legitimat la CSA Steaua București, Movileanu a participat pentru prima dată la turneul desfășurat la Budapesta. Alături de sportivul târgoviștean, din echipa României au mai făcut parte Dragoș Bujor (CSA Steaua București) și Iulian Chiriță (CS Pristavu Câmpulung). În proba pe echipe, în spatele României s-au poziționat Polonia și Ungaria. La individual, dâmbovițeanul s-a clasat pe locul 4. Antrenat la Steaua de Ionuț Seni, Movileanu este și component al echipei de cadeți a României (13-15 ani). Pe de altă parte, în luna octombrie, Movileanu a terminat pe primul loc la alte două concursuri internaționale: Euro Talent Preselection Champ și Euro Talent Selection Champ. Primul a avut loc în Ungaria, iar al doilea în Slovenia, unde a fost urmărit de cei mai mari antrenori ai Europei.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!