Temerile lui Toni Petrea înaintea duelului cu FC Argeș: „Ne așteaptă o partidă grea, cu un adversar preocupat să joace fotbal”

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Târgoviște
Publicitate

Chindia Târgoviște este gata pentru primul meci oficial din acest an. Luni după-amiază, de la ora 17.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, dâmbovițenii vor înfrunta pe FC Argeș, într-un joc ce va conta pentru etapa a 22-a.

Disputa cu piteștenii se anunță a fi una dificilă pentru elevii lui Toni Petrea. Conducerea tehnică a Chindiei afișează unele temeri înaintea jocului cu piteștenii.

„Băieții s-au pregătit bine în toată această perioadă. Ne așteaptă o partidă grea, cu un adversar preocupat să joace fotbal. Sper ca suprafața de joc să fie bună la ora meciului. Avem și câteva întăriri, Marco Dulca e de-al casei, nu e o problemă de adaptare pentru el, Perianu – un jucător despre care cred că ne va ajuta. Sper ca până la finalul perioadei de transferuri să mai aducem ceva. Va fi o luptă strânsă, echipele au făcut multe mutări. Pentru 2023, îmi doresc să ne menținem în Liga I”, a transmis Toni Petrea, înaintea partidei cu FC Argeș.
În meciul tur, FC Argeș s-a impus cu scorul de 2-1. După 21 de meciuri jucate în acest campionat, Chindia ocupă locul 14, cu 21 de puncte, iar FC Argeș se află pe 12, cu 23 de puncte.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!