Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște se redeschide. Mari actori români, într-un spectacol special ”Eminescu – Oglinzi”

Publicitate

Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște redeschide stagiunea și vă invită vineri, 15 ianuarie 2021, la 171 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, poetul național al României, la un eveniment artistic cu totul special: „EMINESCU – OGLINZI”, cu participarea actorilor Maia Morgenstern și Marius Bodochi, două personalități marcante ale scenei teatrale românești.

La acest eveniment participă și profesori și elevi ai Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște: Irina Mareș – pian, Andreea Hrior – vioară, Ciprian Râvnic – vioară, Sorin Baroti – pian, Theodora Stroe – vioară, Theodor Arnăutu – vioară, Eduard Olteanu – pian.

Spectacolul va avea loc în Foaierul Teatrului Tony Bulandra, de la ora 19.00. Biletul de intrare costă 25 lei, în limita locurilor disponibile.

Vă reamintim că, la Târgoviște, pe fondul scăderii ratei de incidență a cazurilor de COVID-19, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis că activitățile care presupun prezența publicului se pot relua în municipiul reședință de județ cu respectarea măsurilor de protecție sanitară și a limitei de ocupare de 30%.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!