Teatru cu inima deschisă! Actori dublu dăruitori într-un spectacol caritabil pentru Secția de Îngrijiri Paliative a SJU Târgoviște

Publicitate

Teatru cu inima deschisă! Seara de 3 decembrie 2023 este una cu totul specială la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, unde toate încasările obținute pentru spectacolul „Zorba” vor fi donate pentru a alina suferințele bolnavilor internați în Secția de Îngrijiri Paliative de la SJU Târgoviște.

„Fie că sunteți pasionați de teatru, fie că vreți să faceți o faptă bună, veniți cu noi în lumea atrăgătoare a lui Zorba! Nu uitați, fiecare bilet cumpărat înseamnă o contribuție importantă pentru alinarea suferinței celor aflați în Secția de Îngrijiri Paliative. Să-i ajutăm să zâmbească și să simtă că nu sunt singuri în lupta lor”, au transmis reprezentanții Teatrului târgoviștean.

Un îndemn la susținere a avut și dpctorul Carmen Marcu, directorul Secției: „Veniți la teatru! În primul rând pentru că se joacă o piesă foarte frumoasă și pentru că actorii noștri sunt niște oameni care își dăruiesc în fiecare seară, pe scenă, sufletele și talentul lor spectatorilor.

În seara de 3 decembrie sunt dublu dăruitori pentru că dăruiesc toate încasările Secției de Îngrijiri Paliative al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Ei sunt partenerii noștri de foarte mulți ani în încercarea noastră de a crește calitatea actului medical în această secție.

Toți banii încasați pe bilete și depuși în urna de donații vor fi, ca în fiecare an, donate secției noastre”.

Vă reamintim: spectacolul are loc în Sala Mare, pe 3 decembrie, de la ora 19.00.

Pentru donația pe care o veți face la intrare veți primi acces la spectacol și confirmarea gestului dvs. caritabil va fi făcută printr-o chitanță.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!