Târgul săptămânal de la Găești, “vizitat” de polițiști! Au fost aplicate zeci de amenzi din cauza nerespectării măsurilor de protecție sanitară și prevenirea unor fapte antisociale

??????????????
Publicitate

A plouat cu amenzi, sâmbătă de dimineață, la târgul săptămânal de la Găești! Zeci de persoane au fost sancționate de oamenii legii, în doar câteva ore, în urma unei acțiuni cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară și pentru prevenirea unor fapte antisociale.

În intervalul 06.30 – 11.30, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni, în valoare de 7 305 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 640 de lei  și a fost reținut un certificat de înmatriculare.

“În această dimineață, în intervalul orar 06.30 – 11.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Dâmbovița au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, dar și pentru prevenirea unor fapte, antisociale, în târgul săptămânal de pe raza orașului Găești.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni, în valoare de 7 405 lei. Din totalul acestora, 10 sancțiuni contravenționale au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 și alte 10 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002.

Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 640 de lei și a fost reținut un certificat de înmatriculare.

În continuare, pe raza întregului județ, polițiștii dâmbovițeni sunt angrenați în acțiuni, scopul vizat fiind siguranța cetățenilor”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!