Târgovișteanul Marian Vătavu, foarte aproape de a prelua banca tehnică a divizionarei D Urban Titu!

Publicitate

Urban Titu se află foarte aproape de a instala noul antrenor după despărțirea de Florin Anton. Tehnicianul târgoviștean Marian Vătavu este în pole-position de a prelua banca tehnică a divizionarei D dâmbovițene.

Oficialii liderului din Liga a 4-a se pare că s-ar fi înțeles deja cu Marian, un antrenor ce deține Licența UEFA A. Mai mult de atât, acesta este așteptat ca astăzi să efectueze primul antrenament cu formația din Titu.

În prezent, Marian Vătavu pregătește una dintre grupele de juniori ale Chindiei Târgoviște.

Marian Vătavu a fost unul dintre jucătorii reprezentativi ai județului Dâmbovița, cu zeci de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc. De asemenea, la nivelul Ligii a 2-a, fostul apărător a evoluat în peste 125 de meciuri.

Ca jucător a evoluat la echipe precum Dinamo București, FCM Câmpina, Farul Constanța, U. Cluj, Unirea Urziceni, Pandurii Târgu Jiu, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Otopeni, Poli Iași și Chindia Târgoviște, unde de la ultima formație s-a retras în 2019.

Dacă va prelua banca tehnică a Urbanului, Marian Vătavu va avea ca obiective câștigarea Cupei și a campionatului la nivel județean, dar și promovarea echipei în Liga a 3-a.

La începutul acestei săptămâni, Urban Titu a anunțat despărțirea de Florin Anton pe pagina de Facebook.

„Conducerea clubului nostru anunță încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Florin Anton. Urban Titu îi mulțumește pentru activitatea depusă în cadrul clubului și urează mult succes la viitoarea echipă”.

Etapa trecută, în campionat, fără Anton pe banca tehnică, Urban Titu a învins-o pe Viitorul Ocnița, cu scorul de 6-0.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!