Târgovișteanul Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan

Publicitate

Târgovișteanul Laurențiu Reghecampf a anunțat, în această săptămână, că el și Anamaria Prodan divorțează. Antrenorul, care se află la final de contract cu Al Ahli, nu a oferit prea multe detalii despre acest lucru, dar a confirmat zvonurile apărute în presă.

“Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc”, a precizat tehnicianul dâmbovițean pentru fanatik.ro.

Și Anamaria Prodan a fost întrebată dacă se separă legal de soț, iar răspunsul impresarei a fost următorul: “Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familiei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu de spus despre divorț”, a precizat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf Jr. Atât Anamaria, cât și Laurențiu s-ar afla la al doilea divorț .

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!