Târgovișteanul Ianis Oprișan, selecționat în naționala U16 a României. Micii “tricolori” vor efectua un cantonament centralizat la Mogoșoaia

Publicitate

Un junior de perspectivă din Târgoviște a fost selecționat în naționala U16 a României. Mijlocașul Ianis Oprișan, component al Academiei Prosport București, se va prezenta mâine, 28 iulie, în cantonamentul micilor “tricolori” de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Acesta va sta în stagiul de pregătire în perioada 28 iulie – 6 august.

La acțiunea lotului național U16, târgovișteanul va merge alături de alți doi colegi de ai săi de ala Prosport. În această vară, Ianis a devenit campion al României la U16  cu Academica Clinceni. Primul club la care a evoluat talentatul junior a fost Kinder Târgoviște.

Portarul dâmbovițean Paul Ganea, convocat în naționala U17 a României

Un alt junior dâmbovițean de perspectivă care se află în această perioadă sub “tricolor” este portarul  Paul Ganea, portar la Academia FCSB. Acesta a fost selecționat în naționala U17 a României, pentru un stagiu de pregătire programat la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, în perioada 23 iulie – 6 august. Paul a început fotbalul tot la Kinder Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!