Târgovișteanul Darius Movileanu, vicecampion european la tenis de masă, în proba de dublu mixt

Publicitate

Performanță remarcabilă pentru dâmbovițeanul Dariu Movileanu la Campionatul European U21 de tenis de masă, găzduit de orașul Skopje.  Sâmbătă, sportivul târgoviștean, legitimat la CSA Steaua București, a devenit vicecampion european în proba de dublu mixt, unde a făcut pereche cu Elena Zaharia.

Perechea Zaharia/Movileanu a intrat în posesia medaliei de argint după ce a arătat o evoluție foarte bună pe durata concursului. În finala competiției, binomul românesc s-a înclinat în fața celui croat, format din Ivor Ban/Hana Arapovic, cu scorul de 2-3 (11-8, 9-11, 7-11, 13-11, 8-11).

Astfel, seria de invincibilitate a „tricolorilor” s-a încheiat chiar în finala probei, la doar câteva puncte distanță de titlul european pus în joc în competiția găzduită la Skopje.

Cu puncte spectaculoase și cel mai înalt nivel de joc din competiția europeană, ambele perechi au alternat momentele bune și au jucat de la egal la egal până în setul decisiv, însă ultimele puncte le-au aparținut adversarilor.

Darius Movileanu are șansa de a cuceri astăzi aurul în proba de dublu masculin, unde face pereche cu Eduard Ionescu. Perechea Movileanu/Ionescu va juca pentru titlul european la dublu masculin, de la ora16.40, împotriva polonezilor Maciej Kubik/Milosz Redzimski.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!