Târgovișteanul Darius Movileanu, de trei ori pe podium la Campionatul European de Tenis de Masă U19

Publicitate

Târgovișteanul Darius Movileanu a încântat din plin la ediția din acest an a Campionatului European de Tenis de Masă U19, găzduit de orașul Varazdin, din Croația, în perioada 18-24 iulie. La capătul unor evoluții foarte bune, din postura de debutant la CE U19, sportivul legitimat la CSA Steaua București a urcat de trei ori pe podiumul de premiere.

Prima medalie obținută a fost cea de bronz în proba pe echipe, care asigură participarea echipei României  la Campionatul Mondial de Juniori (doar primele trei naționale se califică la mondiale).

A doua medalie a fost cea de argint la dublu mixt, iar cea de-a treia, tot de argint, la dublu băieți.

La ediția din acest an a turneului continental, Darius Movileanu a fost unul dintre cei mai în formă tenismeni din lotul  tricolor. Totodată, târgovișteanul a devenit cel mai tânăr sportiv de la acest Campionat European de Juniori, care a cucerit trei medalii.

Darius Movileanu deține un palmares impresionat și la U15, fiind campion mondial în proba de simplu (World Cadet Challenge), campion european, tot în proba de simplu, locul 1 în Top 10 Europa  și câștigător al Opemului din Polonia.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!