Târgovișteanul Daniel Florea, gol spectaculos în meciul cu Hermannstadt! Reușita a dedicat-o fiicei sale, care și-a sărbătorit ziua de naștere

Publicitate

Atacantul Chindiei Târgoviște Daniel Florea a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri în prima etapă a play-out-ului Ligii 1, ediția 2020-2021. În minutul 48 al partidei dintre Chindia și Hermannstadt, disputat la Buzău, portarul Aioani a degajat până la mijlocul terenului și dintr-o fază care nu anunța nimic, fotbalistul târgoviștean a reușit un adevărat golazo.

Fotbalistul echipei dâmbovițene și-a depășit din preluare un adversar, imediat a trecut de al doilea prin același procedeu spectaculos și apoi l-a “executat” pe Cristiano cu o “torpilă” sub transversală din afara careului.

Reușita cu sibienii a venit pentru Florea chiar de ziua sa și de ziua fiicei sale. Ieri, fotbalistul târgoviștean a împlinit 33 de ani.

“Azi (nr. sâmbătă) e o zi importantă, este ziua mea de naștere și a fiicei mele. Am jucat cu o dorință și cu o determinare aparte. Mi-am făcut și acest tricou cu încredere că voi marca și voi dedica acest gol fiicei mele. Era important să începem bine, putea să intervină factorul psihologic după jocul cu FC Argeș, când se puteau schimba lucrurile să jucăm în play-off, dar mă bucur că ne-am remontat.

“Mister” a știut cum să procedeze și azi am arătat determinare. Am arătat că echipa pe care toată lumea o lăuda ca fiind revelația Ligii 1. Privim fiecare meci cu încredere, mai ales că avem aces bun. Suntem încrezători, nu vreau să ne gândim la lucruri mari. Vrem să o luăm pas cu pas, cum a făcut și în campionatul regular și cu siguranță, când vom trage linie, vom fi acolo sus”, a precizat Florea la finalul întâlnirii cu sibienii.

Imediat după gol, Florea a arătat spre camerele Tv un tricou alb pe care se afla un mesaj special dedicate fiicei sale: “La mulți ani, Ilaria!”

După reușita cu sibienii, atacantul Chindiei a ajuns la cota 5 în sezonul actual al Ligii 1. Tot în această stagiune, cel alintat de prieteni “Gică fentă”  a evoluat în 28 de meciuri pentru formația târgovișteană și a oferit trei assist-uri.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!