Târgovișteanul Cătălin Tănase, ales membru în Consiliul Director al Federației Române de Baschet

Publicitate

Târgovișteanul Cătălin Tănase a devenit, începând de marți, membru al Consiliului Director al Federației Române de baschet. Acesta a fost ales pentru următorii patru ani, pe partea structurilor de seniori.

„Doresc pe această cale să mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat votul dumneavoastră de încredere și să vă asigur de tot sprijinul și susținerea mea în realizarea obiectivelor noastre comune. Felicitări doamnei Carmen Tocală – președinta FRB! Felicitări membrilor noului Consiliu Director!”, a transmis Cătălin Tănase pe Facebook.

Alături de Tănase, în Consiliul Director al FRB se mai regăsesc Dan Calancea, Horațiu Floca, Șerban Sere (reprezentanți structuri seniori), Florin Covaciu, Vlad Ghizdăreanu, Veronica Gavrilă, Dacian Dan (reprezentanți structuri juniori), Marius Marinescu și Aurora Dragoș (reprezentați alte structuri). Cătălin Tănase  a strâns un total de 73 de voturi. Acesta este director al Clubului Sportiv Școlar Târgoviște și antrenor al echipei baschet feminin CSM Târgoviște.

Începând de ieri, noul președinte al Federației Române de baschet a devenit Carmen Tocală. Aceasta l-a succedat la șefia FRB pe dâmbovițeanul Horia Păun. Tocală a obținut un total de 61 de voturi, depășindu-i pe Adrian Voinescu (33 voturi), Virgil Stănescu (22 voturi) și Ștefan Săndulache (2 voturi).

Noi vicepreședinți ai forului național de baschet au devenit Alina Moanță și Mircea Cristescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!