Târgovișteanul care s-a drogat și a fost implicat într-un accident rutier a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore

Publicitate

Bărbatul din Târgoviște care s-a drogat și a provocat un accident rutier, în cursul serii de vineri, 30 iulie, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița.

Interlopul în vârstă de 40 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, iar marți, 3 august, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dâmbovița, sub coordonarea procurorului de caz, față de bărbatul de 40 de ani, din municipiul Târgoviște, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cel în cauză va fi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând ca pe parcursul zilei de mâine, 3 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

După accident, târgovișteanul s-a filmat pe Facebook în timp ce se droga și avea în mână  armă, cu care îl amenința pe șeful Poliției Dâmbovița, Adrian Antofie. Mai mult de atât, acesta a avut chiar și o grenadă în mână , spunând că pot veni și mascații.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!